Over

Over MaartenPol Webontwerp

MaartenPol Webontwerp is begonnen in 2005. Begonnen naast mijn studie. Het is een bedrijf dat zich bezighoudt met de visuele uitingen van bedrijven; zoals websites, drukwerk en huisstijlen. Een aantrekkelijke vormgeving is het belangrijkste uitgangspunt bij het maken van de deze uitingen.

Naast de visuele uitingen bied ik diensten aan die deze communicatie-uitingen zowel technisch, als grafisch kunnen verbeteren, zoals Content Management Systemen en Zoekmachine Optimalisatie. (SEO)

MaartenPol Webontwerp is een klein bureau, alleen Maarten. Dit heeft zo zijn voordelen. Namelijk flexibiliteit, korte lijnen, snel kunnen beslissen, persoonlijke betrokkenheid en heldere communicatie; u wordt steeds op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Zo komt ik samen met u tot een origineel en effectief eindresultaat.

Over Maarten

Ik ben in 1983 geboren in Drenthe. De eerste 12 jaar ben ik opgegroeid in Beilen. Daarna zijn we verhuisd naar het gehucht Bruntinge, vlakbij Westerbork. Sinds mijn studie woon ik in Groningen.

Naast mijn eigen bedrijf, werk ik een aantal dagen in de week bij een webwinkel in Beilen. Hier beheer en onderhoud ik de webshops. Daarnaast help ik af en toe ook in de winkel. Ik vind fotografie interessant.

Wanneer ik niet aan het werk ben, ga ik vaak sporten. Ik heb sinds vorig jaar een racefiets en probeer daar regelmatig wat leuke rondjes op te fietsen. Daarnaast doe ik nog aan hardlopen. Ik ben een muziekliefhebber en heb bijna altijd een radio aan staan. Ik bezoek zo nu en dan een festival of andere optredens.

en nu Genoeg over mij

Een website nodig? Neem dan contact met mij op

Contact