Diensten

Website

Een simpele en aantrekkelijke website, óf een uitgebreide website. Geheel voor jou op maat gemaakt. Altijd met een CMS systeem om zelf aanpassingen te kunnen doen.

Meer informatie

Webshop

Een website met unieke verkoopstrategieën om jouw bezoekers zoveel mogelijk te laten verleiden tot het aankopen van een product of een dienst. Klanten kunnen direct betalen met verschillende betaalmogelijkheden zoals iDeal.

Meer informatie

Drukwerk ontwerp

Een nieuw logo, of een hele huisstijl laten ontwerpen? Of ander promotieartikelen. Ik kan het voor je ontwerpen en laten drukken voor een scherpe prijs.

Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie

Een website moet ook gevonden kunnen worden. Websites die ik maak hebben zo veel mogelijk aanpassingen voor zoekmachine optimalisatie. Een website wordt hierdoor beter gevonden op het internet.

Meer informatie

Onderhoud

Na het online zetten van de website heeft deze wel eens onderhoud nodig. Een update hier, een nieuwe tekst daar. Ik kan dit werk voor u doen.

Vraag naar de mogelijkheden.

Hosting

Een website / webshop maken is één. Deze moet ergens staan om gevonden te worden op het internet. Ik heb de beschikking over een eigen server voor de hosting van uw website. Natuurlijk in combinatie met een goede passende domeinnaam.

Meer informatie

ResponsiEF ontwerp

Tegenwoordig worden websites steeds vaker bezocht vanaf een mobieltje of tablet. De websites en webshops die ik maak kunnen geoptimaliseerd worden voor deze gebruikers zodat voor iedereen de website zo optimaal mogelijk is.